TAKE YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

TWIN DISC CAREERS

Join us and become part of a dynamic and forward-thinking company culture that values collaboration, innovation, quality, work-life balance, and community engagement. Together, we can achieve extraordinary things and shape a brighter future for our industry.

Allround Monteur Control Systems

Location : Papendrecht, Nederland
Employment Type : Full-Time

Als Allround Monteur Control Systems ben je betrokken bij de bouw en het onderhoud van onze Control Systems, zowel binnen als buiten Nederland. Met een teamgerichte aanpak, een avontuurlijke instelling en een klantgerichte houding zorg je ervoor dat onze producten goed functioneren en dat onze klanten tevreden zijn. In deze functie rapporteer je aan de Productie Manager.

Essential Duties and Responsibilities:

Waar ga je mee aan de slag?

In deze veelzijdige rol krijg je de kans om zowel betrokken te zijn bij de productie als bij de service van onze hoogwaardige Control Systems. Door zorgvuldig te assembleren, monteren, testen en problemen op te lossen tijdens de montage, bouw je een uitgebreide kennis op. Deze kennis is essentieel voor het begrijpen en onderhouden van onze producten en vormt een goede basis voor je werk in de service, waar je inbedrijfstellingen uitvoert en begeleidt. Daarnaast ben je in staat om klanten goed te adviseren en te informeren, en werkbonnen en rapportages op te stellen. Omdat je deel uitmaakt van zowel het productie- als het serviceteam, kun je kennis, communicatie en planning tussen beide afdelingen verbinden.

 

Wat breng je mee?

Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt goed zelfstandig werken. Voor jou geldt: “problemen zijn er om opgelost te worden”. Je hebt uitstekende technische vaardigheden, maar ook de vaardigheid om effectief te communiceren en te werken in verschillende situaties, met klanttevredenheid als prioriteit. Je bent flexibel en bereid om indien nodig naar locaties te reizen, zowel nationaal als internationaal, en deel te nemen aan storingsdiensten. Daarnaast:

  • beschik je over mbo+ werk- en denkniveau in de richting Elektrotechniek.
  • heb je enige werkervaring in een vergelijkbare technische (service)functie.
  • ben je bereid om regelmatig periodes (van enkele dagen tot ca. 2 weken) in het buitenland te werken en deel te nemen aan storingsdiensten.
  • draai je je hand niet om voor een dynamische omgeving met strakke deadlines.
  • beheers je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal goed (woord en geschrift).

 

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

 

Interesse?

Heb je interesse in de vacature? Stuur dan je CV naar vacatures@veth.net.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net

We kijken uit naar je reactie!

Apply Now