TAKE YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

TWIN DISC CAREERS

Join us and become part of a dynamic and forward-thinking company culture that values collaboration, innovation, quality, work-life balance, and community engagement. Together, we can achieve extraordinary things and shape a brighter future for our industry.

Logistiek Medewerker

Location : Papendrecht, Nederland
Employment Type : Full-Time

Als Logistiek Medewerker in ons magazijn ben jij de motor achter onze logistieke operatie. Je werkt zelfstandig, bent lekker actief en hebt oog voor detail. Als schakel tussen verschillende teams, klanten en leveranciers zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. In deze rol rapporteer je aan de Logistiek Coördinator.

Essential Duties and Responsibilities:

Waar ga je mee aan de slag?

Je maakt deel uit van een leuk team dat er alles aan doet om onze logistiek goed te laten verlopen. Je laadt en lost vrachtwagens, plaatst goederen op de juiste plek in het magazijn, en maakt ze klaar voor transport door ze netjes te verpakken en te labelen. Ook houd je bij welke spullen er binnenkomen en zorg je ervoor dat we genoeg op voorraad hebben, waarbij je nauw samenwerkt met jouw leidinggevende. Het picken van de orders volgens stuklijsten en producttekeningen vereist nauwkeurigheid en productkennis terwijl je tegelijkertijd zorgt voor orde en netheid in het magazijn.

 

Wat breng je mee?

Je bent een echte aanpakker, weet het overzicht en de planning van de werkzaamheden goed te bewaken. Je werkt netjes en gestructureerd maar kunt ook flexibel en creatief zijn als de planning daarom vraagt. Daarnaast:

  • beschik je over MBO werk- en denkniveau.
  • heb je basiskennis van computers (MS Office).
  • ben je in het bezit van een Heftruck-, VCA certificaat en bij voorkeur een Veilig hijsen certificaat.
  • ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal goed (woord en geschrift).
  • heb je een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit.

 

Wat bieden wij jou?

Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

 

Interesse?

Heb je interesse in de vacature? Stuur dan je CV naar vacatures@veth.net

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek de website www.veth.net

We kijken uit naar je reactie!

Apply Now