TAKE YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

TWIN DISC CAREERS

Join us and become part of a dynamic and forward-thinking company culture that values collaboration, innovation, quality, work-life balance, and community engagement. Together, we can achieve extraordinary things and shape a brighter future for our industry.

Test Engineer Control Systems

Location : Papendrecht, Nederland
Employment Type : Full-Time

Als Test Engineer Control Systems werk je nauw samen met ons engineering- en productieteam om ervoor te zorgen dat onze systemen niet alleen voldoen aan de hoogste normen, maar ook perfect functioneren. Met een teamgerichte aanpak en een klantgerichte instelling draag je bij aan de levering van hoogwaardige en betrouwbare control systemen aan onze klanten. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleider Control Systems.

Essential Duties and Responsibilities:

Waar ga je mee aan de slag?

In deze rol ga je aan de slag met het opzetten van testopstellingen, het uitvoeren van zowel technische als functionele tests en het oplossen van eventuele onregelmatigheden die je tegenkomt. Je voert de EFA-test uit en zorgt ervoor dat keuringsinstanties betrokken zijn bij het proces van goedkeuring. Door zorgvuldige controles optimaliseer je de prestaties van onze systemen, altijd met oog voor systeemeisen, productspecificaties en gericht op de wensen van onze klant. Daarnaast speel je een actieve rol in het ontwikkelen van nieuwe testmethoden en technologieën, waardoor we constant kunnen blijven innoveren en verbeteren.

 

Wat breng je mee?

Naast je brede technische interesse ben je bekend met testapparatuur en -instrumenten. Je beschikt over een scherp analytisch vermogen en bent in staat om technische problemen op te lossen en te rapporteren. Jouw nauwkeurigheid en oog voor detail maken jou tot de perfecte kandidaat. Daarnaast:

  • heb je een technische opleiding op MBO-niveau of hoger afgerond, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar
  • heb je enige werkervaring binnen de maritieme sector of machinebouw.
  • ben je bekend met pc’s en software, bij voorkeur met Databussystemen.
  • ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed (woord en geschrift).
  • draai je je hand niet om voor een dynamische omgeving met strakke deadlines.

 

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar vacatures@veth.net.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net.

We kijken uit naar je reactie!

Apply Now