TAKE YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

TWIN DISC CAREERS

Join us and become part of a dynamic and forward-thinking company culture that values collaboration, innovation, quality, work-life balance, and community engagement. Together, we can achieve extraordinary things and shape a brighter future for our industry.

Design Engineer Control Systems

Location : Papendrecht, Nederland
Employment Type : Full-Time

Als Design Engineer Control Systems ben jij de brug tussen projectleiders, productie, service en engineering. Samen met een dynamisch team van 2 tekenaars ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de tekeningen van besturingssystemen, waaronder boegschroeven, roerpropellers en generatorsets. Het is een coördinerende rol waarin je niet alleen je technische kennis vergroot door nauw samen te werken met R&D, maar deze kennis ook meteen in de praktijk brengt. Je rapporteert in deze functie aan de Teamleider Engineering.

Essential Duties and Responsibilities:

Waar ga je mee aan de slag?

Je denkt actief mee over technische oplossingen en realiseert ontwerpen die intern worden gebouwd. Ook zet je ontwerp- en productstandaarden op voor kasten in Eplan 3D en 2D, waarmee indelingen en schema’s gemaakt kunnen worden. Daarnaast geef je leiding aan de Eplan-tekenaars, coördineer je revisies en documentbeheer om een optimale technische output te garanderen. Bovendien bied je technische ondersteuning aan verschillende afdelingen en werk je nauw samen met ons R&D-team om toekomstige control systemen en projectinnovaties te ontwikkelen en te implementeren.

 

Wat breng je mee?

Je hebt een brede technische interesse en vindt het leuk om medewerkers en processen met elkaar te verbinden. Je denkt graag nog een stapje verder en je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Daarnaast:

  • heb je een technische opleiding op HBO-niveau of hoger afgerond, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica.
  • heb je ervaring met generatorsets en power management (pré).
  • heb je kennis van E-plan (2D en 3D).
  • beschik je over coördinerende, communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • beheers de Nederlandse en Engelse taal goed (woord en geschrift).

 

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar vacatures@veth.net

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net

We kijken uit naar je reactie!

Apply Now