TAKE YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

TWIN DISC CAREERS

Join us and become part of a dynamic and forward-thinking company culture that values collaboration, innovation, quality, work-life balance, and community engagement. Together, we can achieve extraordinary things and shape a brighter future for our industry.

Applicatie Software Beheer

Location : Papendrecht
Employment Type : Full-Time

Als Applicatie Software Engineer maak jij deel uit van ons R&D Control Systems team. Op het gebied van software ontwikkeling vorm jij een uitbreiding op het huidige team van Hardware- en Embedded Software Engineers. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de ontwikkeling van onze applicaties die essentieel zijn voor verschillende afdelingen, zoals Productie en Service. In deze rol rapporteer je aan de Teamleider R&D.

Essential Duties and Responsibilities:

Waar ga je mee aan de slag?

In deze rol werk je nauw samen met ons team van Embedded Software Engineers om de afdelingsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren. Je richt je op zowel de front-end als de back-end van applicatieontwikkeling, van het opstellen van specificaties tot het uitwerken van het design en de implementatie in code. Je bent betrokken bij het optimaliseren van geautomatiseerde build- en vrijgaveprocessen, naast het onderhoud en de ontwikkeling van datastructuren en databases. Je ontwikkelt tooling voor R&D-processen en codegeneratie optimalisatie, en voor dataverzameling en -analyse, inclusief (remote) serviceondersteuning. Als lid van het R&D scrumteam werk je in sprints van 3 weken, waarin samenwerking centraal staat om doelen te bereiken en voortdurende verbeteringen te stimuleren.

 

Wat breng je mee?

Je bent een flexibele en gedreven teamplayer waarbij kwaliteit, vakmanschap en een no-nonsense mentaliteit bovenaan staan. Je legt de lat hoog en ziet het als een uitdaging om jezelf te ontwikkelen. Met jouw proactieve houding ben je in staat om projectmatig te denken en snel te schakelen. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde hbo/wo (Technische) Informatica, of vergelijkbare IT opleiding.
  • heb je ervaring met .NET C#.
  • heb je kennis van WPF (Windows Presentation Foundation).
  • ben je bekend met datastructuren en databases.
  • heb je ervaring met het opstellen en interpreteren van UML.
  • heb je ervaring met app ontwikkeling.
  • heb je affiniteit met embedded software development.
  • ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed (woord en geschrift).

 

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere azimutale roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

Apply Now