TAKE YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

TWIN DISC CAREERS

Join us and become part of a dynamic and forward-thinking company culture that values collaboration, innovation, quality, work-life balance, and community engagement. Together, we can achieve extraordinary things and shape a brighter future for our industry.

Embedded Software Engineer

Location : Papendrecht
Employment Type : Full-Time

Essential Duties and Responsibilities:

Als Embedded Software Engineer maak jij deel uit van ons R&D Control Systems team. Je werkt aan software design en implementatie van de besturingssoftware van onze control systems. Naast het werken aan nieuwe functionaliteiten en producten pak je ook klant specifieke opdrachten op. Je biedt advies en ondersteuning aan Test- en Service Engineers. In deze rol rapporteer je aan de Teamleider R&D.

Waar ga je mee aan de slag?

In deze rol werk je samen met het team aan het ontwerpen van programma’s voor de besturings-, controle- en regelsystemen van onze thrusters. Je vertaalt functionele eisen, marktontwikkelingen en revisies naar efficiënte ontwerpen. Dit omvat het opstellen, uitwerken en implementeren van specificaties in code, evenals het maken van duidelijke productbeschrijvingen en handleidingen. Je speelt een actieve rol in het onderhoud en de verbetering van onze gedeelde basiscode, terwijl je ook ondersteuning biedt aan Service Monteurs, zowel op afstand als aan boord. Als lid van het R&D scrumteam werk je in sprints van 3 weken, waarin samenwerking centraal staat om doelen te bereiken en voortdurende verbeteringen te stimuleren

 

Wat breng je mee?

Je bent een flexibele en gedreven teamplayer waarbij kwaliteit, vakmanschap en een no-nonsense mentaliteit bovenaan staan. Je legt de lat hoog en ziet het als een uitdaging om jezelf te ontwikkelen. Met jouw proactieve houding ben je in staat om projectmatig te denken en snel te schakelen. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde hbo/wo opleiding in de richting van Informatica, Mechatronica, Embedded Systems Engineering, Elektrotechniek of vergelijkbaar.
  • heb je ervaring met embedded systems.
  • heb je kennis van C, ervaring met C++ en/of C# is een pré.
  • ben je bekend met embedded operating systems.
  • heb je ervaring met het opstellen en interpreteren van UML.
  • heb je kennis van microcontrollers zoals Microchip, STM32 of gelijkwaardig.
  • heb je affiniteit met embedded linux.
  • ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed (woord en geschrift).

 

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere azimutale roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

 

Interesse?

Heb je interesse in de vacature? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar vacatures@veth.net

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net

We kijken uit naar je reactie!

Apply Now