Retractable

Een groot voordeel is dat Veth Propulsion voor de intrekbare modellen werkt met componenten uit Veths standaardprogramma van thrusters. Daarnaast kunnen intrekbare thrusters hydraulisch omhoog en omlaag worden gebracht en dus in de scheepsromp worden teruggetrokken als zij niet worden gebruikt. Zo ondervindt het schip minder weerstand, bijvoorbeeld bij het varen naar of van het werkgebied. Door het intrekken van de thrusters kan ook in ondiep water worden gevaren. Omdat het onderwaterdeel 360° draaibaar is, kan het volledige voortstuwingsvermogen ook worden gebruikt voor het manoeuvreren van het schip en Dynamisch Positioning (DP).

De intrekbare thrusters van Veth Propulsion zijn als verticaal intreksysteem leverbaar om de benodigde ruimte in het schip zoveel mogelijk te kunnen beperken. Er zijn zowel Z- als L-drives leverbaar, zodat er ongeacht de beschikbare hoogte aan boord altijd een oplossing voorhanden is.

U heeft al een Veth retractable thruster vanaf een VL-50 (50 KW). Vraag ons Salesteam naar mogelijkheden en toepassingen.

Onze klanten
Veth Propulsion heeft haar betrouwbaarheid in de jachtenwereld bewezen. Wij zijn toeleverancier van de drie grootste jachtenleveranciers van Nederland

  • De Vries
  • Oceanco
  • Van Lent

Product Specificaties

Meer weten over Retractable? Bekijk de productspecificaties in de brochure.

Bekijk de specificaties

Meer roerpropellers

Hybride

Shallow draft

Veth Integrated L-drive

Contraroterend

Transportabel

Dekinstallatie

Swing-out

Contact

Wilt u dat wij u bellen?

Vul hieronder uw telefoonnummer in met het onderwerp en wij bellen u terug.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact Formulier

This field is for validation purposes and should be left unchanged.