Swing-out

Wanneer u 360 graden stuwkracht nodig heeft die dient als hulpvoortstuwing, dan is een Swing-out interessant voor u. Deze kan volledig horizontaal binnenin het schip worden ingeklapt. Dit zorgt voor een lage inbouw.

Voor de Veth Swing Out worden componenten uit het standaardprogramma van Veth thrusters gebruikt. Zij kunnen hydraulisch uit de romp van het schip worden geklapt en vervolgens in de eindpositie zonder beperkingen 360° draaien.

De Veth Swing Out is met name geschikt voor de allergrootste jachten. Omdat de Swing Out kan worden ingeklapt, is hij bij uitstek geschikt voor grote schepen: deze hulpvoortstuwing vergroot de manoeuvreerbaarheid aanzienlijk en maakt het schip veel beter bestuurbaar bij het in- en uitvaren van havens. De hulpvoortstuwing kan na het bereiken van open zee worden ingeklapt als hij niet langer nodig is. Zo kan sneller worden gevaren en brandstof worden bespaard. Bovendien wordt er dan ook minder CO2 uitgestoten.

Samen ontwerpen
Bij de Swing-out kijken wij naar de beschikbare ruimte en bijbehorende mogelijkheden. De Swing Out wordt geïntegreerd in de scheepsconstructie. Voor deze uitvoering kunt u rekenen op de pro-activiteit van Veth Propulsion. Samen met u vinden wij de best passende oplossing, geïntegreerd in het lijnenplan van een schip. Zo is de Veth Swing Out onderdeel van de scheepsconstructie en neemt dus zo min mogelijk ruimte in beslag. Deze deelconstructie wordt in eigen huis gebouwd en geheel naar uw wensen aangepast.

Onze klanten
Veth Propulsion heeft haar betrouwbaarheid in de jachtenwereld bewezen. Wij zijn toeleverancier van de drie grootste jachtenleveranciers van Nederland

  • De Vries
  • Oceanco
  • Van Lent

Product Specificaties

Meer weten over Swing-out? Bekijk de productspecificaties in de brochure.

Bekijk de specificaties

Meer roerpropellers

Hybride

Shallow draft

Retractable

Veth Integrated L-drive

Contraroterend

Transportabel

Dekinstallatie

Contact

Wilt u dat wij u bellen?

Vul hieronder uw telefoonnummer in met het onderwerp en wij bellen u terug.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact Formulier

This field is for validation purposes and should be left unchanged.