TAKE YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

TWIN DISC CAREERS

Join us and become part of a dynamic and forward-thinking company culture that values collaboration, innovation, quality, work-life balance, and community engagement. Together, we can achieve extraordinary things and shape a brighter future for our industry.

Service Monteur Control Systems

Location : Papendrecht, Nederland
Employment Type : Full-Time

Als Service Monteur Control Systems ben jij dé technische expert met een flexibele mindset en een oplossingsgerichte aanpak. Jij zorgt ervoor dat onze geavanceerde elektrotechnische control systemen op schepen naadloos functioneren, wat cruciaal is voor de prestaties van onze thrusters. Jouw werk brengt je naar verschillende locaties, zowel nationaal als internationaal en je staat altijd klaar om nieuwe technologieën te ontdekken.

Essential Duties and Responsibilities:

Waar ga je mee aan de slag?

In deze rol heb je een divers takenpakket en ben je een onmisbaar lid van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van systemen, het oplossen van storingen, het adviseren van klanten, en het bouwen en testen van elektrotechnische systemen in onze werkplaats. Daarnaast verzorg je gedetailleerde werkbonnen en rapportages, en deel je je kennis door klanten en derden te instrueren en te trainen over het gebruik en onderhoud van onze producten.

Na een korte inwerkperiode krijg je de kans om zelfstandig te werken, onder begeleiding van de Service Coördinator. Ons team staat bekend om zijn open communicatie en kennisdeling, waarbij je directe toegang hebt tot de testkamer, R&D en productie. Zo blijf je altijd verbonden met je collega’s en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

 

Wat breng je mee?

Wij zoeken een ervaren vakman of -vrouw met een flexibele en klantgerichte instelling. Je hebt een scherp analytisch vermogen, kunt zelfstandig werken en weet problemen op een doeltreffende manier op te lossen. Daarnaast:

  • beschik je over MBO+ werk- en denkniveau in Elektrotechniek, Software Informatica of vergelijkbaar.
  • heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare technische servicefunctie.
  • beheers je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal goed (woord en geschrift).
  • ben je bereid om vaak periodes (van enkele dagen tot ca. 2 weken) in het buitenland te werken en deel te nemen aan de storingsdiensten.
  • ben je communicatief vaardig en stressbestendig.

 

Wat bieden wij jou?

Bij Veth Propulsion, een dochteronderneming van Twin Disc Inc. USA, willen we een werkomgeving zijn waar meer dan 150 medewerkers met plezier en enthousiasme naartoe gaan. Creativiteit en eigen ideeën worden hier gestimuleerd. Naast een fijne werksfeer krijg je ruimte om te groeien, geniet je van 40 vrije dagen, ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op CAO Metalektro en kun je flexibel werken.

 

Waar ga je werken?

Veth Propulsion is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voortstuwingssystemen en besturingssystemen voor schepen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle installaties in diverse commerciële schepen, waaronder binnenvaartschepen, offshore vaartuigen, baggerschepen en superjachten, heeft Veth Propulsion een prominente positie gekregen in de maritieme sector. Ons assortiment omvat onder andere roerpropellers, boegschroeven, maritieme elektronica, alsmede dieselmotoren en generatorsets.

 

Interesse?

Heb je interesse in de vacature? Stuur dan je CV naar vacatures@veth.net.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via 078 – 615 22 66 of bezoek onze website www.veth.net

We kijken uit naar je reactie!

Apply Now